Tészta és feltét. A legegyszerűbb konstrukció, mégis az egyik legnagyobb kedvencünk. Az ételeknél pedig talán csak a változatosságot szeretjük jobban, ezért hoztuk létre a Kedvencemet.

Na meg azért, mert szerettünk volna, ha Veszprém is gazdagodna egy olyan étteremmel, ami eddig még nem volt. Amiben egy kicsit benne vagyunk mi is, egy kicsit kitekintünk a nemzetközi gasztronómia felé és megcélozzuk a keleti ízvilágot, de mégis az egyik legfontosabb az, hogy nálunk a vendégek, azaz ti is lehettek ételkreátorok.

Tésztát minden mennyiségben megtaláltok nálunk, ahogy a hozzá illő feltéteket és szószokat is a legjobb minőségű alapanyagokból. Lehettek húsimádók, esetleg vegák, nálunk nem fogtok csalódni. De akkor sem kell elkerülni minket, ha valamilyen ételérzékenységetek van, számotokra is készültünk néhány különlegességgel.

És hogy valami izgalmat is belecsempésszünk, kísérletezésre hívunk éttermünkbe!

És hogy valami izgalmat is belecsempésszünk, kísérletezésre hívunk éttermünkbe!

Válasszátok ki különböző tésztáink és megannyi alapanyagunk közül a ti kedvenceiteket, és mi elkészítjük őket egy ételben nektek!

Az alapanyagok végtelen kombinációja vár arra, hogy ízlésetek és fantáziátok szerint testet öltsön a tányérotokon egy ételkülönlegességben.

Bejöhettek egyszer, tízszer, vagy ötvenszer, mindig tudtok majd valami újat kóstolni.

Ha mégis séfünkre bíznátok magatokat, akkor kész tésztaételeink, vagy az étlapunk kínálata közül is válogathattok egy desszerttel megkoronázva.

Vagy ha egy gyors, de mégis izgalmas ebédre vágytok, hetente megújuló ebédmenüinkben is igyekszünk valami újdonságot csempészni a mindennapjaitokba.

Mindezeken felül a Kedvencem nem csak az ételkülönlegességek szerelmeseinek szeretne a kedvence lenni! Minden pénteken és szombaton késői nyitvatartás mellett prémium italválasztékunk kerül a középpontba. Minőségi söreink és boraink mellett a kísérletező kedvű vendégeink a long drinkek és koktélok világába is elmerülhetnek, vagy megkóstolhatnak olyan töményitalokat, amelyek nem jönnek szembe minden vendéglátóhelyen.

Mindezt az élményt egyedi kialakítású, árnyékos teraszunkon is élvezhetitek Veszprém szívében, az Óváros téren a Kedvencemben.